НАРЪЧНИК ЗА ЛИЗАНЕ

... баце :D
Аватар
LuD
The Sinner's Priest ;-]
The Sinner's Priest ;-]
Мнения: 205
Регистриран на: 10 Окт 2012 15:44
Местоположение: Sofia
Обратна връзка:

НАРЪЧНИК ЗА ЛИЗАНЕ

Непрочетено мнение от LuD »

Мъжете не струват в лизането. Не защото не им харесва, а защото е наистина трудно. Трябва да се научи. Да си добър с устата е ключът към почти всичко в този живот, така че е време да разясним нещата.

Тайната на добрата френска любов е да разчиташ знаците. Може да си най-добрият сексуален механик на света, но ако не можеш да прочетеш емоционалните пътни знаци, ще се окажеш лутащ се из срамния пущинак, докато най-накрая не паднеш от изтощение с горещи сълзи на объркване, стичащи се надолу по лицето ти.

Мисли за лизането като за твоя начин да кажеш, "Въпреки че ще взривя вътрешността ти с 2 тона експлозиви, ето ти една по-нежна сесия, за да ти покажа истинските си чувства." Вместо крясъците "О, БОЖЕ МОЙ!!!", сякаш детето й е заклещено под кола, които ебането трябва да предизвика, сладкото действие с език изтръгва разкошното "обожемойобожемойобожемой". Нещо като да бъдеш масажиран с екзотични плодове от мускулест арабски петролен шейх. Хубавата френска любов е като хиляда години, състоящи се само от съботи.

Да започваме.

1) Бъди долу
Не слизай долу освен ако не го искаш. За разлика от фелациото, лизането никога не може да бъде услуга. Да го правиш, когато нямаш желание, само ще доведе до пълна сухота. Лижи като прасе на хранилката и доста глупави грешки ще ти бъдат простени.

2) Не се здрависвай на сухо
Сухото коте е недоволно коте. Ако пръстите ти се ожулят в сух храст, се върни към целуването и прегръщането за известно време. Само бъди сигурен, че си си пъхнал пръста между устните. Понякога влагата остава между лабиите и малко приканване с пръст е достатъчно, за да потече медът.

Веднъж, щом си сигурен, че бобърът е влажен, дай му няколко нежни, възбуждащи тласъка с пръст. Няма нищо по-лошо от избързването, така че се увери, че тя наистина те умолява да го направиш, преди да се пъхнеш под завивките.

Важно: Не си играй коза твърде рано, като си пъхнеш целите пръсти вътре. Това може да разсее удоволствието от предстоящото проникване и да убие възбуждащия фактор. Опитай се да запомниш, че 78% от удоволствието при жената е копнежът. Сръчкването по-рано е сигурен начин да изгасиш огъня.

3) Подводна мисия за теб, сладурче
Когато стане адски влажна, е време да слезеш долу. Разкарай пръстите си от там и не докосвай нищо за няколко секунди. Нека скутът ти се поотърка малко в нея и си изпукай врата все едно отиваш на ваканция.

Въпреки че изкушението да се завиеш презглава със завивките като малкия мишок, какъвто си, да е голямо, това е много лошо идея. Долу ще стане супер горещо, а отместването на юргана от главата ти и поемането на въздух десет секунди преди тя да свърши ще убие настроението.

Започни, като целуваш гърдите и корема й, докато постепенно слизаш надолу. Но не се отнасяй твърде много с глупавите цици. Това е нещо, за което е трябвало да се погрижиш още преди свалянето на панталоните. Точно сега всичко се върти около стомаха и вътрешната страна на бедрата. Мъничко нежно хапане може и да се отрази добре, но сигурната победа е да започнеш от коляното, като се придвижваш към котето с бавни, подобни на нападаща акула движения. Изгризи си пътя на сантиметър от влагалището й и го подмини, за да се насочиш към другото коляно. Повтори. Като направиш това няколко пъти, ще я възбудиш наистина много и ще си спестиш доста лизане предварително.

Точно когато си готов да се заемеш със същинската работа, се поупражнявай върху процепа до устните й. Но не стой там твърде дълго, защото мацката може да реши, че си мислиш, че това всъщност е влагалището й.

До този момент тя вече би трябвало да умира да направиш нещо. Ако си вършиш работата правилно, момичето ще стене и ще се опитва да насочи главата ти между краката си. Удължи тази фаза, докато тя заизглежда така, сякаш държи дъха си от три дни.

Допълнителен съвет: Порей се над храстчето за около пет секудни преди първото близване. Ако се забавиш по-дълго време, може да реши, че се двоумиш, защото мирише лошо. Разбира се, ние всички знаем, че този проклет аромат е по-сладък и от купа с димящи скариди.

Важно: Никога не хапи путката по какъвто и да е начин. Ако се нуждаеш от повече обяснение, вероятно трябва да си останеш на чекии.

4) Да разделиш Червено море
Изолирай игралното си поле. Срамните косми за лизането са като плаката за устната хигиена. Никога няма да успееш да идентифицираш всички елементи, ако тя изглежда като албума That What Is Not на PiL. Добър ход е да я накараш да си разтвори устните, така че путката й да бъде готова за теб като голям вкусен бюфет.

5) Тържественото влизане
Оближи я наистина бавно. Хубаво е да пъшкаш и охкаш. Така ще се заемеш с минното дело, докато изпращаш микроскопични звукови вибрации навътре във вагината й. Започни точно над ануса и оближи всичко чак догоре. Направи около дузина от тези така наречени "облизвания на св. Бернард", преди да продължиш (направи го доста бавно, някъде около четири секунди на облизване). Това е добър момент да прецениш какъв вид клитор има тя. Ако е много чувствителен, тя най-вероятно ще конвулсира, като го облизваш, което означава, че ще ти бъде лесно. Ако няма реакция при жулването с език, тя сигурно има еднo от онези безчувствени грахчета, което значи, че получаваш 30-минутна сесия тендовагинит на езика.

6) Разклати лодката
Лизането на путки е толкова нежно, че може леко да се почувстваш като педал. Ако се измориш от това да си балерина, си го изкарай на клитора. Разбери колко злоупотреба може да понесе, без да й причиниш дискомфорт, и покажи на малкия кучи син кой е шефът.

В крайна сметка точно господин Неуловим прави лизането толкова трудно. Той е обграден от срамните устни, а дори след като го намериш, цялото напрежение може да го накара да се измести на някоя от страните. Изведнъж се оказва, че даваш на пикочния канал обгрижването на живота му. Мисли за клитора като тумор сред купчина ушни миди. Когато натиснеш района, той е единственото нещо, което не бива смачкано. Веднъж, щом някой от езичните ти войници го намери, извикай подкрепления. Използвай устните си, за да разкараш нейните от пътя си и фокусирай цялото си внимание да го изолираш. Когато сториш това, го накажи, за дето се опита да се скрие от теб. Побутай го и му удари няколко шамара по главата с език. Повече за този нехранимайко и лошото му поведение - по-късно.

Допълнителен важен съвет: Най-добрият начин да стимулираш клитора е да прокараш целия си език по него, след като го изолираш от устните. Човекът в лодката трябва да усети всяка грапавина по езика, който натиска него и лодката му.

7) Идентифицирай вида клитор
След бавните облизвания идва ред на купона. Най-общо казано има два типа клитори - тези, които обичат да им се оказва внимание, и тези, които не обичат. Вторият тип струват почти толкова, колкото да имаш трисантиметров пенис, и би трябвало да я зарежеш на мига.

Допълнителен съвет: Клиторите имат всякакви форми, размери и чувствителност, но това не ти говори много. Всички обаче искат да бъдат третирани бавно и нежно в началото, но единственият начин да разбереш дали можеш да превключиш на по-бързо към края е като следиш реакциите й. Невъзмножно е да те науча как да го направиш, затова се постарай възможно най-много. Всичко, което мога да ти кажа, е, че конвулсиите означават да го даваш по-леко, а "О, Боже мой" значи да продължаваш в същия дух.

8а) Клитори, които се нуждаят от сериозно обгрижване

Тези са най-забавни, защото можеш да проявиш въображение. Представи си, че езикът ти е лошото ченге, а клиторът е човекът, убил партньора ти. Отдели го от приятелчетата му (устните) и го засмучи с уста. Сега той е на твоя територия. Дръж го еректирал, като създадеш въздушна вакуумна камера в устата си. Фрасни малкия мръсник по главата с мощен удар с език. Той няма да ти каже нищичко, защото е клитор и няма никаква идея за какво му говориш, но така или иначе му сритай задника. След няколко възбуждащи и въртеливи кръгчета с език вече можеш да го нокаутираш с поредица от удари каквато раздават боксьорите на боксовите круши. Ако мацката започне да се побърква сякаш прекаляваш, поотпусни разпита и се върни на облизванията на св. Бернард. Вакуумът е страхотен начин да я докараш до оргазъм, но понякога е твърде тежък за понасяне, така че съчетай работите с малко кръгообразни облизвания около клита и малко чукане с език.

Приближавайки се към края, върни се към вакуума и безмилостно размажи главата на заподозрения. Движението нагоре-надолу обикновено върши най-добра работа, но езикът ти ще се измори по-малко, ако разнообразиш и с малко странично разтягане. Когато усетиш, че бедрата й започват да се тресат – това е то. Повтаряй нещата, бъди традиционалист. НЕ бъди изобретателен. Почти си си у дома, точно сега не му е времето да сменяш тактиките.

Допълнителен съвет: За да запазиш ритъма, се опитай да си тананикаш някаква бавна мелодия в главата, която да пасва на движението на езика ти. Като индианците Микмак (хей-я-хей-я, хей-я-хей-я, хей-я-хей-я). Всяко несъвместимо действие може да убие настроението й или най-малкото да те върне няколко минути назад, което е зле за бойния дух.

Важно: Продължи да я лижеш няколко секунди след оргазма. Запомни – нищо не е приключило, докато ръцете й не се спуснат към теб, за да те отместят. Ако вземе, че получи множествен оргазъм, ще ти се наложи да продължиш да се бъхтиш, докато не повториш цялата процедура четири или пет пъти. Ако не си сигурен какво да правиш, просто продължи да й даваш дрогата, докато магическите ръце не се спуснат, за да те отместят.

8б) Клитори, които не се нуждаят от сериозно обгрижване

Някои клитори не искат да остават сами и да бъдат пребити. Тези са скучнягите, които се нуждаят да бъдат третирани с нежна грижа. Придържай се към добрия стар св. Бернард, докато не свърши. Чисто и просто. Ако ти стане скучно, се опитай да мръднеш с посоката за известно време. Добър начин да разнообразяваш е да изписваш различни букви от азбуката с върха на езика си. Може да си изправен пред половин час работа, братле, а това може да бъде проблематично. Ако я лижеш толкова дълго и тя не свърши, настроението ти ще се развали, така че ако това стане и се измориш – продължи натам. Погледнато от добрата страна, да бъдеш долу цели 30 минути е нещо, за което малко хора имат търпението, но когато цикълът й дойде, ще можеш да я изнудиш да ти се отплати.

9) Заключение

Веднъж, щом приключиш (щом напълно приключиш), тя ще иска да се разкараш от там много бързо, защото цялата зона става много чувствителна, капиш? Вместо да си обереш чукалата, изплези се и положи език върху вагината й като дебел, влажен килим. Постарай се да не го мърдаш или да правиш каквото и да било друго, защото това може да я нарани. Просто го остави да си лежи там като мъртъв скат за около 30 секунди. После се изправи и си изтрий лицето като пират. Сега е добър момент да си сложиш презерватива и да я изведеш от покоите на принц Мохамед Аладин Хасан и да я качиш в кабината на F-15.



ЕКСТРА ДОПЪЛНИТЕЛНИ СЪВЕТИ

1)Да те уволнят

Ако изведнъж от небето се спуснат две ръце и започнат да те дърпат, значи току-що си бил уволнен. Тя ще ти каже, че никога не свършва така, но истината е, че не струваш в лизането. Просто й дай весел знак, че си разбрал, и погледни на нещата като важен житейски опит. По-късно можеш да я попиташ какъв е бил проблемът, за да може да се поправиш следващия път. Ако наистина не струваш, питай диспечъра какво да правиш стъпка по стъпка. Малко от старото „по-бавно-много-бързаш-да-точно-там-точно-така-о-така-е-страхотно” може да превърне всеки в лизач.

2) Здравословен обяд

Нищо не е по-добро и не може да я накара да свърши по-здраво отколкото играта с език по средата на чукане. Спирането насред състезанието може и да я обърка леко, но е страхотно за всички вас, преждевременно свършващите, да намалите тягата и да напомните на пренебрегнатия й клитор, че все пак е някой. Ако след няколко секудни тя още все още не разбира защо си спрял, може да се измъкнеш с това, че просто не си устоял на желанието. Откажи се и се връщай горе.

Допълнителен съвет:
 Освен ако не харесваш вкуса на собствения си покрит с латекс пенис се придържай към горния клиторен район и стой далеч от дупката.

3) Дупето

Пръсти: Ако си имаш работа с особено пикантна лисичка, тя може и да поиска нещо в дупето си. Палецът ти дава свобода на действие, но имай предвид, че това е мръсна работа и най-добре да я запазиш за накрая. В случай, че се опитваш да представиш пръстчето в задника като добро нещо, опитай се да го вкараш по време на оргазъм. Ако това не провали всичко, ръцете ти може и да започнат да предизвикват рефлекса на Павлов до края на връзката ви.

Дупката: В тази статия няма да обърнем много внимание на лизането на ануса, защото ако си падаш по това, ти си твърде напреднал за този семинар и би трябвало да си завършил с докторска степен по лизане на путки преди години.

Бузи: Търкането на бузите на задника винаги е добро. Тези бузи имат над 500 000 нервни окончания, така че едно добро стисване или пошляпване, докато лижеш котето, ще доведе до светкавични резултати.

4)Двоен удар

Въпреки че някои идиоти твърдят, че разваля удоволствието от същинското чукане, пъхането на един-два пръста, докато я лижеш, е страхотен начин съвсем да й отнесеш главата. Мисли си за него като крека на френската любов.

5) Прецакване

Изтощаването на езика е причина номер едно за прекъсване на лизането, преди да я доведеш до оргазъм, но има много начини да го предотвратиш. Както казах по-горе, да използваш езика си като неподвижен предмет е страхотен начин да му дадеш да си почине. Изплези се възможно най-много и го стегни. После го захапи със зъби и го размърдай върху котето, използвайки врата си. Друго решение е просто да използваш пръстите върху клитора, докато устата ти си почива.
The quieter you become, the more you are able to hear! :AR! https://www.FreeUniBG.eu :YMDEVIL:
Публикувай отговор

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта